Gastroyal - Food Delivery

Magyarország legnagyobb, régóta piacvezető‘ étel-házhozszállí­tó cégeként két évtizede folyamatosan áttörő szerepet töltünk be a táplálkozás területén. A Gastroyal több mint 20 éve dolgozik azok kényelméért, akik fogyni szeretnének, egészségesen étkeznének, valamint akik nem érnek rá vagy nem szeretnek vásárolni, fő‘zni, háztartást vezetni.

Tapasztalatunknak, felkészültségünknek és kiváló szakember gárdánknak köszönhető‘en folyamatosan tökéletesítjük ételeink receptjeit. A Gastroyal figyelemmel kí­séri a legújabb étkezési trendeket, tudományos eredményeket, és az élen jár szüntelen fejlesztéseivel, újításaival.

A Food Delivery fogalmát Magyarországon a Gastroyal vezette be, ami a minő‘ségi étel-házhozszállí­tás legmagasabb szintjét jelenti. Egy cég, ahol

  • Minden nap akciók várják
  • Ingyenes és "€žországos"€ a házhozszállí­tás
  • A Minő‘ség a legfontosabb
  • Egészségesek az ételek és mindig frissek az alapanyagok
  • A legjobb szakemberek dolgoznak

Cégünk a fogyókúra szakértőjeként a következő‘ négy alapfogalmat tartja legfontosabbnak tevékenysége során: Egészség, Minő‘ség, Karcsúság, Kényelem.

A Gastroyal az ételek elkészí­tésénél rendkí­vül ügyel arra, hogy folyamatosan minőségi és egészséges alapanyagokat használjon fel. Az ételek hozzáadott cukor, tartósí­tószer és ízfokozók felhasználása nélkül, illetve alacsony szénhidráttartalmú alapanyagokkal készülnek, állandóan szem elő‘tt tartva a fogyókúrázók, cukorbetegek és egészségesen étkezni vágyók érdekeit.

Fontos szempontnak tartjuk, hogy első‘sorban hazai beszállí­tók, hazai termelésű alapanyagaiból készüljön a kí­nálatunkban rendelhető‘ széles választék legtöbb fogása, legyen az étel, ital vagy étrend-kiegészí­tő‘, illetve egészségmegő‘rző‘ készí­tmény. 

A Gastroyal nevéhez fűző‘dik a 21. század egyik leginnovatívabb, kereskedelmi forgalomban még nem kapható terméke, a saját fejlesztésű ZS͍RɉGETՐ LisztR, amelynek segí­tségével forradalmasí­tottuk a fogyókúrás étkezés eddigi történetét. 

A Gastroyal a Paleolit táplálkozásban is a legjobbakkal a legjobbat nyújtja.

A Gastroyal a társadalmi felelő‘sségvállalás terün is kiemelkedő szerepet vállal. Legfontosabb küldetésünk a helytelen táplálkozásbel adódó túlsúly/elhízás és az abból kialakuló megbetegedések elleni küzdelem, az egészséges életmód és táplálkozás népszerűsí­tése folyamatos kommunikációja által.