Bejelentkezés

Bejelentkezés közösségi média fiókkal


Bejelentkezés e-mail címmel

Elfelejtette a jelszavát? Itt kérhet jelszóemlékeztetőt.

Még nem regisztrált? Regisztráljon most!

Elfelejtette a jelszavát?

Ha Ön regisztrált felhasználónk, de elfelejtette jelszavát, kérjük, adja meg itt e-mail címét hogy jelszóemlékeztetőt küldhessünk.

Bejelentkezéssel kapcsolatos további segítségért kérjük, keresse ügyfélszolgálatunkat!


Megrendelés

Hogyan tudok rendelni? Mik a rendelés lépései a weboldalon?

Megrendelését leadhatja telefonon, faxon, weboldalunkon, e-mailben és területi képviselőinknél személyesen. Rendelés lépései a weboldalon:
 1. Belépés.
 2. Több szállítási cím esetén, a kívánt rendelési cím kiválasztása. A bal felső sarokban, az Erre a címre rendelek: felirat alatt, legördülő menüből választhat szállítási címet. Amennyiben új címre van szüksége, klikkeljen az új cím hozzáadására.
 3. Étel kiválasztása.
 4. Mennyiség beállítása + gomb segítségével.
 5. A következő lépés a kosár gombra való klikkelés, ami a jobb felső sarokban található. Ezen az oldalon látható, hogy milyen ételekből mennyit tartalmaz a kosár, valamint lehetőség nyílik további vásárlásra és a kosár törlésére is.
 6. Megrendelem gombra való klikkelés. Ennek a gombnak a segítségével megtörténik a megrendelés. Az ügyfélszolgálatra megérkezik a rendelés.
 7. Cégünktől visszaigazoló emailt kap rendeléséről.
 8. A megrendelést követően fizetésválasztó oldal jelenik meg, ahol választhatunk bankkártyás fizetést is. A Bankkártyával fizetek online szövegre klikkelve jelenik meg a banki oldal, ahol bankkártya adatainak megadásával kifizetheti rendelését. Ha az étel átvételekor a futárnál szeretne fizetni a Megrendelem gombra való klikkelést követően nincs más teendő.

Mikorra rendelhetek először?

Ételeinket megrendelheti akár már másnapra, előző nap 14 óráig. Hétvégére csütörtök 14 óráig fogadjuk a rendeléseket. Heti vagy több heti megrendeléseket a szállítást megelőző hét vasárnap 14:00-ig tud leadni weboldalunkon és telefonos ügyfélszolgálatunkon.

Van-e minimum rendelés?

Nincsen minimum rendelés. Ételeinket akár egy napra is megrendelheti.

A hétvégére meddig rendelhetek?

Péntekre és a hétvégi napokra (szombat, vasárnap) csütörtökön 14 óráig tudjuk a megrendelését rögzíteni.

Módosíthatom a megrendelésemet?

Megrendelését a szállítást megelőző napon 14 óráig módosíthatja.

Hogyan tudom lemondani a rendelést?

A weblapon keresztül lehetőséget biztosítunk megrendelt ételek lemondására. A lemondás menete megegyezik a megrendelés menetével, annyi különbséggel, hogy a megrendelt étel mennyiségénél negatív értéket kell beállítani.
 1. Belépés.
 2. Annak a szállítási cím kiválasztása, ahová rendelte az ételt. A bal felső sarokban, az Erre a címre rendelek: felirat alatt, legördülő menüből választhat címet.
 3. Megrendelt étel kiválasztása.
 4. Mennyiség beállítása - gomb segítségével. Ha megrendelt pl.: húslevesből 19. hét szerdára 3 db-ot, akkor 19. hét szerdára -3 db húslevest állítva, a megrendelés nulla értéket vesz fel.
 5. A következő lépés a kosár gombra való klikkelés, ami a jobb felső sarokban található. Megrendelem gombra való klikkelés. Ennek a gombnak a segítségével megtörténik a megrendelés. Lemondás esetén a negatív rendelés. Az ügyfélszolgálatra megérkezik a lemondás.
 6. Email fiókjába megkapja a megrendelés visszaigazító levelet, ami lemondás esetén negatív összeggel zárul.

Van nyomtatott étlap is?

Nyomtatott étlapot területi képviselőnk készséggel bocsát az Ön rendelkezésére.
Nyomtatható az étlap a weboldalról is (információk, nyomtatható étlapjaink).

Szállítás

Hozzám is szállítanak?

Hogyan tudom a szállítási címet változtatni?

 1. Belépés.
 2. Saját nevére való klikkeléssel megjelenik a felhasználói fiókjának tartalma.
 3. Válassza ki a második fület, a Szállítási címeket.
 4. Első lehetőség: A jelenlegi címet törölheti, a Törlöm gombbal, majd az új címet felviheti az Új szállítási cím hozzáadása gombra klikkelve.
 5. Második lehetőség: A jelenlegi címet másolhatja, a Másolom gombbal, aminek hatására kitöltve megjelenik a cím megadására szolgáló űrlap, amiben csak a javítandó részt kell újra kitölteni. Mentést követően a rossz és a javított cím egyaránt szerepelni fog a megadott címek között. Érdemes a nem használt címet törölni.

Mikor ér ide a megrendelt étel?

Ebédre legkésőbb ott vagyunk! Ételeinket hétfőtől-péntekig, naponta 8-13 óra között visszük el Önhöz.

Kérhetem én, hogy mikor érjenek ide?

Igyekszünk alkalmazkodni Önhöz. A szállítás időpontjával kapcsolatos igényét az első szállítási napon tudja területi képviselőnkkel egyeztetni.

Munkaszüneti napra is rendelhetek? Hogyan kapom meg a hétvégére rendelt ételt?

Rendelhet munkaszüneti napra is, ha van az adott napra kínálatunk. A munkaszüneti napokra megrendelt ételeket az utolsó munkanapon szállítjuk ki.

Fizetés

Készpénzzel vagy utalvánnyal szeretnék fizetni. Kinek adhatom oda?

Készpénzzel vagy utalvánnyal történő fizetés esetén új megrendelőink az első szállítási napon a területi képviselőnek fizethetnek.

Fizethetek bankkártyával?

Hogyne. Online megrendelés esetén bármilyen, erre egyébként alkalmas bankkártyáját használhatja.

Többhétre rendeltem, fizethetem egyszerre bankkártyával?

Igen, amennyiben 2, 4 vagy 6 hetes akciós étrendjeinket vagy menüinket rendeli.
Minden egyéb esetben a különböző heteket külön tudja fizetni. Az első sikeres fizetés után pénzügyi összesítő menüben indíthat újabb tranzakciót a fennmaradó összegről 15 percen belül.

SZÉP kártyát elfogadnak?

Igen, OTP, K&H és MKB által kibocsátott SZÉP kártyával is fizethet online vásárlás esetén.

Étkezési utalványt beválthatok?

Természetesen. Jelenleg a következő utalványokkal rendelhet: Ticket Restaurant, Posta Paletta meleg étkezési utalvány és Erzsébet-utalvány.

SZÉP kártyával vagy étkezési utalvánnyal fizettem, de lemondtam a megrendelést. Kaphatok vissza készpénzt?

SZÉP kártyával és étkezési utalvánnyal történő fizetés esetén a megrendelés esetleges lemondásakor készpénzt visszaadni nem áll módunkban. Továbbá, étkezési utalvánnyal való fizetés esetén annak érvényesítése után egyáltalán nincs a visszatérítésre lehetőségünk. Ezekben az esetekben az étkezési utalvány összegét és a SZÉP kártyával fizetett megrendelés lemondásának összegét a következő megrendelésének összegébe számítjuk be.

Több akciójuk is érdekelne. Összevonhatom őket?

Nem, sajnos különféle akcióink és kedvezményeink nem vonhatók össze.

Kedvezményes áron rendeltem, de mégis szeretném azt lemondani. Megtehetem?

Nem, sajnos lemondást kedvezményes árak esetén nem áll módunkban elfogadni.

Mi a probléma mostanában az Erzsébet-utalványok körül?

A Nemzeti Üdülési Szolgálat Kft. az Erzsébet-utalványok forgalmazójaként felhívta partnerei figyelmét, hogy az elmúlt időszakban a feldolgozásra beérkezett utalványok elszámolása során több esetben is hamisított utalványokat találtak, melyeket nem áll módjukban elszámolni.

A hamisított utalványokat szállítóinknak sincs lehetőségük elfogadni, ezért tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy az utalványok további biztonsági elemeiről a www.erzsebetutalvany.hu honlapon az elfogadóhelyek részére / letölthető dokumentumok / Erzsébet-utalványok biztonsági elemei dokumentumból részletes információkat kaphatnak, melyek segítségével könnyen ellenőrizni tudják utalványaik valódiságát.

Az utalványoknál a fémszál és a vízjel vizsgálata a legegyszerűbb: amennyiben a fémszál nem alkot összefüggő csíkot, akkor biztosan hamis az utalvány.

Kérjük, ellenőrizze Ön is utalványait fizetés előtt, a kellemetlenségek elkerülése érdekében!

Ételeinkről

Melyik étrendet válasszam?

Mit tudhatok a diétás a la carte ételek választékáról?

Mi a paleolit táplálkozás lényege?

Meddig tarthatóak el az ételek?

Akár 72 óráig is. Előhűtéses - és nem fagyasztásos - tartósítási technológiánknak köszönhetően ételeink megfelelő, hűtött tárolás mellett (+4°C) 72 óráig biztonságosan eltarthatók, az italok és pékáruk lejárati ideje azonban ettől eltérhet.

Hogyan tároljam az ételeket?

Ételeinket minőségük megőrzése érdekében elfogyasztásukig hűtőben kell tárolni (+4°C).

Hogyan melegítsem meg az ételeket?

Ételeinket, a zárófólia eltávolítása nélkül - az étel jellegének megfelelően - mikrohullámú sütőben kell melegíteni.

Nincs mikorhullámú sütőm. Mit csináljak?

Semmi probléma. Díjmentesen kihelyezünk egyet Önhöz, amennyiben megrendelése folyamatos és az 5.000 Ft/hét összeget meghaladja.

Ki vannak magozva a gyümölcsök?

Igen, és bár nagyon gondosak vagyunk, gyümölcsből, csonthéjasokból készült ételeink nyomokban magot, héjdarabot tartalmazhatnak.

Tartalmaznak az ételek allergéneket?

Az ételek allergéntartalmáról megrendelés előtt tájékozódhat honlapunkról, a kiválasztott étel alatti információs gombra kattintva. Az egyes ételekben jelen lévő allergéneket az összetevők listájában *-gal jelöljük. Ételeink gluténtartalmú terméket, tejterméket, tojást, dió- és mogyoróféléket, szóját, zellert, halat és tenger gyümölcseit, szezámmagot, mustárt, kén-dioxidot tartalmazó alapanyagot felhasználó üzemben készülnek. Diagnosztizált lisztérzékenység, táplálékallergia és -intolerancia esetén ezt szíveskedjen figyelembe venni és saját felelősségére dönteni.

A Zsírégető lisztről:

Minden más

Kinéztem a jövő hétre egy kedvenc ételemet. Változhat az étlap?

Igen, és bár nem jellemző, de az étlap változtatásának jogát fenntartjuk.

Meddig tehetek panaszt?

Panasztételre 30 napon belül van lehetőség.

Pont úgy fog kinézni az étel, mint a fényképen?

A nyomtatott és elektronikus képi anyagaink illusztrációkat is tartalmaznak.

Pontosak a feltüntetett tápértékek?

Mindent megteszünk érte, de a feltüntetett tápértékek számított értékek és ebből következően tájékoztató jellegűek. A tényleges, megmért értékek a feltüntetettektől a konyhatechnológiai eljárásokból adódóan eltérhetnek.

Kisebb adag ételt kaptam, mint szoktam. Miért van ez?

Az "osztott dobozos" vagy "zóna" megjelölésű ételeink esetében a főétel csökkentett mennyiségű, feltehetően ez alkalommal ilyet rendelt.

Leadtam a megrendelésemet. Biztosan kiszállítják?

Nem jellemző, hogy visszautasítsunk egy megrendelést, de az ennek visszautasítására való jogot mégis fenntartjuk. Megrendelés visszautasítása csak nagyon indokolt esetben fordul elő.

Ki az ételek forgalmazója?

A Gastroyal ételek forgalmazója az Organic Market Kft.

Fogyókúrás étrendjeink

Fogyókúrás étrendek az Ön igényeire szabva

S.T.A.R.
diéta

Kannibál
fogyókúrás étrend

Szénhidrátszegény
fogyókúrás étrend

Star

Ezt a RENDHAGYÓ FOGYÓKÚRÁT a szénhidrátban gazdag ételek (pl. :édesség, kenyér, tészta,stb) utáni SÓVÁRGÁS és az EBBŐL EREDŐ ELHÍZÁS KIKÜSZÖBÖLÉSÉRE dolgoztuk ki.

 • Szénhidrát anyagcsere átállító
 • Fehérliszt mentes
 • Éhezés nélküli fogyás
 • Hozzáadott cukrot nem tartalmaz
 • Alacsony szénhidráttartalom
 • Magas rost tartalom
 • Hatást fokozó ital
kannibál

Egy meghökkentően új módszer, amely látványosan kannibalizálja a makacs főként hasi- és deréktáji zsírpárnákat. Férfiaknak is!

 • nutrigenomikus
 • ketogén
 • Szirtium-aktiváló
 • paleo
 • gluténmentes
 • laktózmentes
 • hozzáadott cukrot nem tartalmaz
1000 kalóriás szénhidrátszegény étrend

Kalória- és szénhidrátcsökkentett étrend, gyors és látványos eredményt nyújthat hús- és zöldségimádóknak is. Egészséges étkezési ritmus megtartásával élhető fogyókúrát biztosít.

 • kalóriaszegény
 • alacsony szénhidráttartalom
 • magas rosttartalom
 • hozzáadott cukrot nem tartalmaz

Turbó
fogyókúrás étrend

Best of Zsírégető
fogyókúrás étrend

Paleo (glutén-, laktóz, - cukormentes alapanyagokból)
fogyókúrás étrend

Turbó fogyókúrás étrend

A lúgosítás erejével hat, segíti a szervezet sav-bázis egyensúlyának helyreállítását, a méregtelenítést, így kiváló alapozás jelentős súlyfeleslegtől való megváláshoz. Vegetáriánusok is fogyaszthatják.

 • intenzíven fogyaszt
 • alacsony kalóriatartalom
 • segíti a szervezet lúgosítását
 • segíti a szervezet méregtelenítését
 • hozzáadott cukrot nem tartalmaz
Best of fogyókúrás étrend

Hosszú távon is jól tartható, kényelmes, mégis rendkívül hatékony fogyókúra. A speciális Zsírégető Liszttel készült, hagyományos kedvenc ételek széles választékával lemondások nélküli, eredményes fogyást garantál. Férfiaknak is!

 • Zsírégető Liszttel
 • alacsony szénhidráttartalom
 • hagyományos ízvilág
 • éhezés nélküli fogyás
 • magas rosttartalom
 • hozzáadott cukrot nem tartalmaz
kalóriaszegény fogyókúrás

Az önmagában is eredményes paleolit étkezés szénhidrátcsökkentett variációban a még intenzívebb fogyás záloga.

 • megengedő paleo
 • szénhidrátszegény
 • gluténmentes alapanyagok
 • laktózmentes alapanyagok (kivéve ghí és hosszan érlelt sajt: parmezán)
 • hozzáadott cukrot nem tartalmaz

S.T.A.R.
diéta

Kannibál
fogyókúrás étrend

star

Ezt a rendhagyó fogyókúrát a szénhidrátban gazdag ételek utáni sóvárgás és az ebből eredő elhízás kiküszöbölésére dolgoztuk ki.

kannibal

Egy meghökkentően új módszer, amely látványosan kannibalizálja a makacs zsírpárnákat.

Szénhidrátszegény
fogyókúrás étrend

Turbó
fogyókúrás étrend

Szénhidrátszegény fogyókúrás étrend

Kalória- és szénhidrátcsökkentett étrend, gyors és látványos eredményt nyújthat hús- és zöldségimádóknak is. Egészséges étkezési ritmus megtartásával élhető fogyókúrát biztosít.

Turbó fogyókúrás étrend

A lúgosítás erejével hat, segíti a szervezet sav-bázis egyensúlyának helyreállítását, a méregtelenítést.

Best of Zsírégető
fogyókúrás étrend

Paleo (glutén-, laktóz, - cukormentes alapnyagokból)
fogyókúrás étrend

Best of fogyókúrás étrend

Hosszú távon is jól tartható, kényelmes, mégis rendkívül hatékony fogyókúra.

 kalóriaszegény fogyókúrás

Az önmagában is eredményes paleolit étkezés szénhidrátcsökkentett variációban a még intenzívebb fogyás záloga.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön újdonságainkról!