Karcsúbb és egészségesebb test, teljes élet!
A Szénhidrátszegény étrend nem jelent koplalást! Napi három étkezéssel megtartjuk az egészséges táplálkozás ritmusát, változatos kínálatunk pedig látványosan elősegíti az eredményes fogyókúrát! Étrendünk a hagyományosan szénhidrátszegény alapanyagok felhasználásával készül, a sovány húsfélék, saláták, zöldségek fogyasztásán alapul.
A Szénhidrátszegény diéta működésének alapja az alacsony felszívódó szénhidráttartalom, és magas rosttartalom - ezek segítenek ugyanis kordában tartani a vércukorszintet. A lassabb szénhidrát-felszívódás kiegyensúlyozottabbá teszi az Ön napjait és száműzi az éhséget, a magas rosttartalom pedig az anyagcserére gyakorol jótékony hatást.

Az étrend hatását nagyban javítja:

 • Fehér tea (S24), napi 1 l
  A fehértea-fű rendkívül magas antioxidáns tartalommal bír, az ital valódi citrommal készül. A hozzáadott L-karnitinnek köszönhetően segítheti a zsírok lebontását.
 • Súlycsökkentő tea (S23), napi 1 l
  Súlycsökkentő teánk fogyasztó és tisztító hatását 5 gondosan válogatott gyógynövénynek köszönheti. Rengeteg hasznos összetevőt tartalmaz, melyes szabályozhatják az anyagcserét, elősegíthetik a salakanyagok eltávolítását, ezzel együtt pedig a testtömeg csökkenését.
Kiknek ajánljuk?
Akiknek csak néhány kiló súlyfeleslege van.
Akik viszonylag rövid idő alatt szeretnének megszabadulni nagyobb súlyfeleslegüktől.
Akik szeretik a zöldségféléket és sovány húsokat.

Kiknek nem ajánljuk?
Várandósság és szoptatás ideje alatt nem ajánljuk a Szénhidrátszegény étrend rendelését.
Cukorbetegség, emésztő- és kiválasztó szervrendszert érintő betegség esetén kérje ki orvosa tanácsát, mielőtt rendelne!
 • INTENZÍV fogyókúra
 • Minimális felszívódó szénhidráttartalom
 • Alacsony energiatartalom
 • Napi 3 étkezés
 • Hozzáadott cukor nélkül