TURBÓ FOGYÓKÚRA - vegetáriánusoknak is*

A lúgosítás erejével


A gondosan válogatott növényi alapanyagoknak köszönhetően a Turbó fogyókúra ételei támogathatják a szervezet sav-bázis egyensúlyának helyreállítását. Az étrendet úgy állítottuk össze, hogy segíthesse a zsírsejtekben esetlegesen elraktározódott méreganyagok eltávolítását. Hatékonyan és intenzíven fogyaszt, miközben csökkentheti a narancsbőr látható jeleit.

A Turbó fogyókúra reggelire minden nap másfajta, gyümölcsös italt vagy ételt, ebédre és vacsorára zöldségalapú étkezéseket, snackként különféle leveseket vagy gyümölccsel készült fogásokat tartalmaz.

A zöldségek, gyümölcsök magas rost-, vitamin- és nyomelemtartalma táplálja a szervezetet, segíti a lúgosítást, a méregtelenítést és ezáltal a fogyást. A Turbó fogyókúra hatása az erős lúgosításon alapul, melyet a hús valamint a savasító kávé nagymértékben ront, ezért fogyasztásukat nem ajánljuk a kúra időtartama alatt. Fontos tudni, hogy az erős méregtelenítés néhány napig rossz közérzetet okozhat.

Az étrend hatását nagyban javítja:

  • Lúgos víz (S25): A szervezet elsavasodása elleni harc alappillére a Lúgos víz, amely gazdag tárháza azoknak az ásványi anyagoknak, amelyre a szervezetünknek a megfelelő sav-bázis egyensúly fenntartásához szüksége van.
  • Fehér tea (S24): Napi 1 l A fehértea-fű rendkívül magas antioxidáns tartalommal bír, az ital valódi citrommal készül. A hozzáadott L-karnitinnek köszönhetően segítheti a zsírok lebontását.


Kiknek ajánljuk?
Mindenkinek, mert a szervezetnek bizonyos időközönként szüksége van a megtisztulásra.
Akinek csak néhány kiló súlyfeleslege van.
Akiknek hosszabb távú fogyókúrára van szükségük, mert tökéletes a fogyókúra megalapozásához.
Vegetáriánusok is rendelhetik.*
*Az étrend nem kizárólag növényi alapanyagokat tartalmaz. Nyomokban tejszármazékot, tojást tartalmazhat. Gyümölcskocsonyáink zselatinnal készülnek.

Kiknek nem ajánljuk?
Várandósság és szoptatás ideje alatt nem ajánljuk a Turbó fogyókúra rendelését sem.
Cukorbetegség, emésztő- és kiválasztó szervrendszert érintő betegség esetén kérje ki orvosa tanácsát, mielőtt rendelne!
  • Intenzíven fogyaszt
  • Alacsony kalóriatartalom
  • Lúgosít, méregtelenít
  • Napi 4 kis adagos étkezés
  • Hozzáadott cukor és tartósítószer nélkül