ZSÍRÉGETŐ LisztR

Összetételében és szénhidráttartalmában egyedülálló, magas rosttartalmú lisztkeverék!

A ZSÍRÉGETŐ LisztR magyar fejlesztésű, fogyókúrázók számára is készült, különleges termék. Alapvetően különbözik a kereskedelmi forgalomban kapható teljes kiőrlésű vagy csökkentett szénhidráttartalmú lisztektől abban, hogy magasabb rosttartalommal és rendkívül alacsony felszívódó szénhidráttartalommal rendelkezik, ám éppen olyan finom ételek készíthetők vele, illetve belőle, mint "bolti" társaiból. Míg egy hagyományos, csökkentett szénhidráttartalmú liszt a fehér lisztnél 30-40%-kal tartalmaz kevesebb szénhidrátot, addig a Gastroyal ZSÍRÉGETŐ LisztjébenR minimális a ténylegesen felszívódó szénhidrát.

A különleges összetételnek, magas rosttartalomnak és az alacsony felszívódó szénhidráttartalomnak köszönhetően a ZSÍRÉGETŐ LiszttelR készült élelmiszerek NEM vagy kis mértékben emelik meg a vércukorszintet étkezés után! Ez rendkívül fontos szempont a fogyókúrában, mivel nem lép fel hirtelen erőteljes éhségérzet.

A ZSÍRÉGETŐ LiszttelR készült ételek fogyasztásával, és a Zsírégető Klub étrendjeire jellemző, napi 3-4-szeri étkezéssel hozzájárulhatsz vércukor- és inzulinszinted egyenletes szinten tartásához és a hirtelen jelentkező éhségérzet elkerüléséhez.

A többi közel ilyen magas rosttartalommal rendelkező lisztekből készült termékeknek általában alacsonyabb az élvezeti értékük. Ezzel szemben a ZSÍRÉGETŐ LiszttelR készült piskóta, pizza, galuska, rántott hús vagy palacsinta íze és állaga, élvezeti értéke szinte azonos a hagyományos liszttel készült társaikéval, ezért azok számára is tökéletes ellensúlyt jelenthet, akik nem tudják nélkülözni a hagyományos ételeket fogyókúrájuk ideje alatt sem, vagy másként szeretnének fogyókúrázni, mint eddig.