Borítókép

Karácsonyi fogások!

-->

A Gastroyal finom ízekben gazdag, békés karácsonyt kíván!

Séfünk már nagyon készül, hogy hagyományokon alapuló, mégis különleges receptúrákkal tegye még varázslatosabbá az ünnepeket.
Éppen ezért miért bajlódnátok a főzéssel? Az erre szánt időt inkább töltsétek el a szeretteitek körében!
Engedjétek meg magatoknak, hogy helyettetek a Gastroyal főzze meg a sokszor időigényes sok- sok gyakorlatot kívánó karácsonyi fogásokat !
A karácsonyi ételek esetében is igyekszünk kielégíteni minden táplálkozásmódot; legyen szó a tradicionális- hazai ízekről, a Low carb fogásokról, vagy épp a Paleo étkezésről.

Egyes ételek december 17 napjáig, más ételeink december 21. 14:00 óráig rendelhetőek! Figyeld az étlapot! Kiszállítás: december 23.


Az oldalon feltüntetett tápértékek számított értékek és tájékoztató jellegűek, a tényleges értékek a konyhatechnológiai eljárásokból adódóan ezektől némileg eltérhetnek. A feltüntetett kedvezmények a listaárhoz képest értendők, a listaár pedig az a la carte étlapon feltüntett árat jelenti. A kedvezményes heti vagy többhetes megrendelésekre lemondást nem áll módunkban elfogadni, a különböző kedvezményeket pedig nem tudjuk összevonni. Az étlap változásának jogát fenntartjuk.