Bejelentkezés


Bejelentkezés e-mail címmel

Elfelejtette a jelszavát? Itt kérhet jelszóemlékeztetőt.

Még nem regisztrált? Regisztráljon most!

Elfelejtette a jelszavát?

Ha Ön regisztrált felhasználónk, de elfelejtette jelszavát, kérjük, adja meg itt e-mail címét hogy jelszóemlékeztetőt küldhessünk.

Bejelentkezéssel kapcsolatos további segítségért kérjük, keresse ügyfélszolgálatunkat!


Adatkezelési Nyilatkozat

2019. március 05. napjától

(módosítás oka: OTP SimplePay, Mailchimp és a DataValidation szolgáltatás igénybevétele miatti adattovábbítási lehetőség)

Mint a gastroyal.hu weboldal (weboldal) felhasználója kijelentem, hogy az Organic Market Kft., mint jogosult (a továbbiakban: Jogosult) részére, mint ügyfél (a továbbiakban: Ügyfél) a lenti pontok szerint megadott tájékoztatás alapján az alábbi önkéntes és kifejezett nyilatkozatokat tettem a weboldalon szereplő nyilatkozat melletti jelölő négyzet bejelölésével:

Magánszemély marketing célú küldeményekhez, adatkezeléshez való hozzájárulása

1. Hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy az Organic Market Kft.. a saját valamint a Gastroyal csoport termékeiről információt, reklámot, illetve egyéb marketing célú küldeményt juttasson el közvetlen megkeresés módszerével (közvetlen üzletszerzés), így különösen postai úton, elektronikus levelezés, telefon vagy azzal egyenértékű más egyéni kommunikációs eszköz (pl. közösségi média szolgáltatások pl. Messenger, Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter stb.; VOIP és azonnali üzenetküldő szolgáltatások segítségével pl. Viber, WhatsApp, SnapChat stb.) útján.

Adatok köre: természetes személy ügyfelek esetén személynév, születési hely/idő, anyja neve, telefonszám, elektronikus és postai levelezési cím, közösségi média profilok címei.

A hozzájárulásom kiterjed időről időre hirdetési célokból levélben (direct mail), telefonon, vagy egyéb, elektronikus és más formájú kommunikációs eszközökön keresztül történő értesítésre a Gastroyal ill. a Gastroyal csoport termékeiről.

2. Tájékoztatást kaptam az adatkezeléssel kapcsolatos jogaimról és jogorvoslati lehetőségeimről, így arról, hogy a Jogosult címére - illetve hivatalos honlapjukon szereplő elektronikus levél (e-mail) címére - küldött, a nyilatkozat tevőjének egyértelmű azonosítását lehetővé tévő bejelentéssel bármikor korlátozás nélkül és ingyenesen visszavonhatom a közvetlen üzletszerzési célú hirdetés küldésére vonatkozó hozzájárulásomat. Tájékoztatást kaptam arról, hogy írásbeli kérésemre a Jogosult minden, a személyemre vonatkozóan nyilvántartott, kezelt adatot írásban közöl velem a hatályos jogszabályoknak megfelelően. A Jogosult személyes adataimat a jogok és kötelezettségek érvényesíthetőségének elévülését követő 5 évig, a vonatkozó jogszabályokban illetőleg az adatkezelési szabályzatban foglalt határidőig tartják nyilván és kezelik.

3. Kifejezetten hozzájárulom ahhoz, hogy a Jogosult valamennyi adatomat átadja a Gastroyal csoport tagjának és más olyan harmadik személynek aki Gastroyal márkanév alatt terméket forgalmaz.

4. Amennyiben SimplePay Szolgáltatást veszek igénybe a rendelt termék árának kifizetésekor, úgy tudomásul veszem, hogy a(z) Organic Market Kft. adatkezelő által a(z) gastroyal.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: Vevő vásárlással kapcsolatos adatai, úgymint vevő-, vásárlás-, számlázás, szállítás adatait a Tranzakció indításával egyetemben a Simple rendszerének. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

5. Amennyiben ún. hírlevél szolgáltatást veszek igénybe, úgy tudomásul veszem, hogy úgy tudomásul veszem, hogy a(z) Organic Market Kft. adatkezelő által a gastroyal.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek a The Rocket Science Group LLC d/b/a Mailchimp Cím: 675 Ponce de Leon Ave NE Suite 5000 Atlanta, GA 30308 USA mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: emailcím, név, telefonszám, a rendszerben tárolt szállítási cím(ek). Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a Mailchimp Adatkezelési tájékoztatójában, az alábbi linken tekinthető meg: https://mailchimp.com/legal/privacy/

6. Amennyiben ún. hírlevél szolgáltatást veszek igénybe, úgy tudomásul veszem, hogy a(z) Organic Market Kft. adatkezelő által a gastroyal.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek a Synappio, LLC DataValidation Cím: 75 5th St NW, Atlanta ,GA 30308, USA mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: emailcím. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a DataValidation Adatkezelési tájékoztatójában, az alábbi linken tekinthető meg: https://www.datavalidation.com/terms/

7. A jelen nyilatkozatban tett felhatalmazásom feltételévé teszem, hogy a Jogosult a tudomásukra jutott rám vonatkozó valamennyi adatot bizalmasan, titokként kezeli, a vonatkozó jogszabályok alapján azokat megismerni és megszerezni jogosult harmadik személyeken túl senki számára nem teszi hozzáférhetővé.

8. A jelen nyilatkozat aláírásával kijelentem, hogy a nyilatkozatom a személyes adatok védelmét biztosító, az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló mindenkor hatályos törvénynek és az ágazati jogszabályok szerinti felhatalmazásnak/hozzájárulásnak minősül, továbbá elismerem, hogy az adatkezelésre vonatkozó előzetes tájékoztatást teljes körűen megkaptam és annak ismeretében írom alá a jelen nyilatkozatot.

Fogyókúrás étrendjeink

Fogyókúrás étrendek az Ön igényeire szabva

90 napos szétválasztó
fogyókúrás étrend

S.T.A.R.
diéta

Kannibál
fogyókúrás étrend

1000 kalóriás szénhidrátszegény étrend

Ne mondj le a kedvenc hagyományos ételeidről! Tápanyag szétválasztáson alapuló étrend, hagyományos módon elkészítve.

 • 90 napig történő fogyasztás ajánlott
 • Szénhidrátnap, keményítőnap, proteinnap, és gyümölcsnap követi egymást
 • A napok sorrendjét be kell tartani
 • Délelőtt csak gyümölcsöt ehet
 • 2 liter Hatást fokozó ital
Star

Ezt a RENDHAGYÓ FOGYÓKÚRÁT a szénhidrátban gazdag ételek (pl. :édesség, kenyér, tészta,stb) utáni SÓVÁRGÁS és az EBBŐL EREDŐ ELHÍZÁS KIKÜSZÖBÖLÉSÉRE dolgoztuk ki.

 • Szénhidrát anyagcsere átállító
 • Fehérliszt mentes
 • Éhezés nélküli fogyás
 • Hozzáadott cukrot nem tartalmaz
 • Alacsony szénhidráttartalom
 • Magas rost tartalom
 • Hatást fokozó ital
kannibál

Egy meghökkentően új módszer, amely látványosan kannibalizálja a makacs főként hasi- és deréktáji zsírpárnákat. Férfiaknak is!

 • nutrigenomikus
 • ketogén
 • Szirtium-aktiváló
 • paleo
 • gluténmentes
 • laktózmentes
 • hozzáadott cukrot nem tartalmaz

Turbó
fogyókúrás étrend

Best of Zsírégető
fogyókúrás étrend

Paleo (glutén-, laktóz, - cukormentes alapanyagokból)
fogyókúrás étrend

Turbó fogyókúrás étrend

A lúgosítás erejével hat, segíti a szervezet sav-bázis egyensúlyának helyreállítását, a méregtelenítést, így kiváló alapozás jelentős súlyfeleslegtől való megváláshoz. Vegetáriánusok is fogyaszthatják.

 • intenzíven fogyaszt
 • alacsony kalóriatartalom
 • segíti a szervezet lúgosítását
 • segíti a szervezet méregtelenítését
 • hozzáadott cukrot nem tartalmaz
Best of fogyókúrás étrend

Hosszú távon is jól tartható, kényelmes, mégis rendkívül hatékony fogyókúra. A speciális Zsírégető Liszttel készült, hagyományos kedvenc ételek széles választékával lemondások nélküli, eredményes fogyást garantál. Férfiaknak is!

 • Zsírégető Liszttel
 • alacsony szénhidráttartalom
 • hagyományos ízvilág
 • éhezés nélküli fogyás
 • magas rosttartalom
 • hozzáadott cukrot nem tartalmaz
kalóriaszegény fogyókúrás

Az önmagában is eredményes paleolit étkezés szénhidrátcsökkentett variációban a még intenzívebb fogyás záloga.

 • megengedő paleo
 • szénhidrátszegény
 • gluténmentes alapanyagok
 • laktózmentes alapanyagok (kivéve ghí és hosszan érlelt sajt: parmezán)
 • hozzáadott cukrot nem tartalmaz

Szénhidrátszegény
fogyókúrás étrend

1000 kalóriás szénhidrátszegény étrend

Kalória- és szénhidrátcsökkentett étrend, gyors és látványos eredményt nyújthat hús- és zöldségimádóknak is. Egészséges étkezési ritmus megtartásával élhető fogyókúrát biztosít.

 • kalóriaszegény
 • alacsony szénhidráttartalom
 • magas rosttartalom
 • hozzáadott cukrot nem tartalmaz

90 napos szétválasztó
diéta

S.T.A.R.
diéta

star

Ne mondj le a kedvenc hagyományos ételeidről! Tápanyag szétválasztáson alapuló étrend, hagyományos módon elkészítve.

star

Ezt a rendhagyó fogyókúrát a szénhidrátban gazdag ételek utáni sóvárgás és az ebből eredő elhízás kiküszöbölésére dolgoztuk ki.

Kannibál
fogyókúrás étrend

Turbó
fogyókúrás étrend

kannibal

Egy meghökkentően új módszer, amely látványosan kannibalizálja a makacs zsírpárnákat.

Turbó fogyókúrás étrend

A lúgosítás erejével hat, segíti a szervezet sav-bázis egyensúlyának helyreállítását, a méregtelenítést.

Best of Zsírégető
fogyókúrás étrend

Paleo (glutén-, laktóz, - cukormentes alapnyagokból)
fogyókúrás étrend

Best of fogyókúrás étrend

Hosszú távon is jól tartható, kényelmes, mégis rendkívül hatékony fogyókúra.

 kalóriaszegény fogyókúrás

Az önmagában is eredményes paleolit étkezés szénhidrátcsökkentett variációban a még intenzívebb fogyás záloga.

Szénhidrátszegény
fogyókúrás étrend

Szénhidrátszegény fogyókúrás étrend

Kalória- és szénhidrátcsökkentett étrend, gyors és látványos eredményt nyújthat hús- és zöldségimádóknak is. Egészséges étkezési ritmus megtartásával élhető fogyókúrát biztosít.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön újdonságainkról!