Borítókép
for men logo

Változatos, magyaros ízvilág - maximum 1700 kalória és 100 gramm szénhidráttartalommal!

Éhezés nélkül akarsz lefogyni? Nincs aki elkészítse/megfőzze a fogyókúrás ételeidet? Nagy súlyfelesleggel bírsz? Meg szeretnéd tartani a jelenlegi súlyodat? Fizikai munkát végzel, és van egy kis úszógumid? Rendszeresen és aktívan sportolsz? Ez az étrend neked lett kitalálva!

Ez egy sokszínű és ízletes egésznapos fogyókúrás étrend napi 4 bőséges étkezéssel és hatásfokózó fogyókúrás itallal, mely a dietetikai szempontok alapján megállapított tápanyagtartalmának, illetve a gondosan válogatott alapanyagoknak köszönhetően folyamatos jóllakottság érzetet nyújt oly módon, hogy a szervezet megfelelő mértékben legyen ellátva tápanyaggal és szénhidráttal!

Az oldalon feltüntetett tápértékek számított értékek és tájékoztató jellegűek, a tényleges értékek a konyhatechnológiai eljárásokból adódóan ezektől némileg eltérhetnek. A feltüntetett kedvezmények a listaárhoz képest értendők, a listaár pedig az a la carte étlapon feltüntett árat jelenti. A kedvezményes heti vagy többhetes megrendelésekre lemondást nem áll módunkban elfogadni, a különböző kedvezményeket pedig nem tudjuk összevonni. Az étlap változásának jogát fenntartjuk.

A For men étrend előnyei

For Men - maximum 1700 kalória és 100 gramm szénhidrát


Egészség egész nap

Táplálkozástudományi szakértők által összeállított maximum 1700 kalória és 100 gramm szénhidráttartalmú étrend egész napra, hogy Neked, vagy a párodnak se a tervezés, se a vásárlás, sem pedig az elkészítés gondjával ne kelljen törődni.

 • Napi 4 bőséges étkezés
 • Ebéd 2 fogás levessel és főétellel
 • Hatásfokozó fogyókúrás itallal

Éhezés nélküli fogyókúra!

"Férfias" adagokkal csökkentheted testsúlyodat, mégpedig az izomtömeg megtartásával. Tartós, jólakottságérzetet nyújt, mivel az ételek receptúrája úgy lett kialakítva, hogy a szervezetet megfelelő mértékben látja el energiával és szénhidráttal.

Felejtsd el a kínzó éhséggel járó fogyókúrát, és vele együtt a bűntudatot!

Ahogy mi készítjük

Ennél egy jó kis hazait? Fogyókúrákból rettenően hiányolod a változatos ízvilágot? Szereted az élénkítő innivalókat? Ebéd és vacsi között is szeretsz torkoskodni?

Ezekről egy férfi se mondana le a fogyókúra során!... NEM IS KELL, MERT;

Az otthon megszokott ízei, a tradicionális magyar gasztronómiai recept válogatásai karöltve a nemzetközi konyha színes repertoárjával - mindez fogyókúrára hangolva, egészséges alapanyagokkal.
Az étrend mellé naponta jár 1 liter finom, fogyást segítő ital is.
Ebéd és vacsi között a kisétkezésekben egy szendvicset, vagy egy süteményt falatozhatsz.

Komfortos fogyás, ideális testsúly és jó közérzet! Mi segítünk, hogy büszke légy az elért eredményeidre!

Elsősorban azoknak a FÉRFIAKNAK ajánljuk:

 • Akik nagy súlyfeleslegből szeretnének fogyni.
 • Akik fizikai munkát végeznek.
 • Aktívan rendszeresen sportolónak.
 • Akik salátás és párolt zöldséges ételek helyett a magyaros ízvilágú ételeket kedvelik.

A hölgyek közül pedig azok válasszák:

 • Akik a fogyókúrájuk elején nem akarnak drasztikus változást az étkezésükben, de nagy súlyfeleslegükből szeretnének fogyni.
 • Akik aktívan sportolnak és elfoglaltak

Kiknek nem ajánljuk?

 • Fennálló betegség esetén a diéta megkezdése előtt feltétlenül kérd ki orvosod véleményét!
 • Amennyiben Nőként kezdenéd el ezt a fogyókúrát, terhesség és szoptatás esetén semmiképpen sem ajánljuk!