Megőrzött hagyomány és modernizáció - kéz a kézben.

Hiányolod a Nagyi és Anyu főztjét, vagy egész egyszerűen a hagyományos ízek szerelmese vagy? Magyaros ízvilágú menüt szeretnél megfizethető áron?

Mi, itt a Gastroyalnál abban hiszünk, hogy hagyományos alapanyagok felhasználásával, a legmodernebb konyhatechnológiai eszközökkel és módszerekkel varázsoljuk asztalodra az otthon feledhetetlen ízeit!

Többé azért sem kell aggódnod, hogy csak a diétás ételekkel tudsz figyelni a súlyodra! Téves, hogy ami hagyományos étel és ízlik, az biztosan hízlal is.
Nálunk akkor sem maradsz éhen, ha odafigyelsz a kalóriabevitelre, de a tradicionális ízeket és alapanyagokat kedveled. Hagyományos kínálatunkban is találhatsz ugyanis egészséges és kalória csökkentett ételeket.

Egyél jót és egyél jól!

Az oldalon feltüntetett tápértékek számított értékek és tájékoztató jellegűek, a tényleges értékek a konyhatechnológiai eljárásokból adódóan ezektől némileg eltérhetnek. A feltüntetett kedvezmények a listaárhoz képest értendők, a listaár pedig az a la carte étlapon feltüntett árat jelenti. A kedvezményes heti vagy többhetes megrendelésekre lemondást nem áll módunkban elfogadni, a különböző kedvezményeket pedig nem tudjuk összevonni. Az étlap változásának jogát fenntartjuk.

Ahogy mi készítjük

 • Tápanyagokban gazdag, friss alapanyagokból készítjük hagyományos ételeinket is.
 • A hazai gazdaságot támogatva igyekszünk magyar hozzávalókkal dolgozni.
 • A megszokott ízek megőrzése mellett is törekszünk arra, hogy jó minőségű növényi olajokat és tengeri sót használjunk.
 • Ételeink tradicionálisak, alkalmazott konyhatechnológiánk azonban a legmodernebb.
 • A'la carte kínálatunk egyedülállóan sokrétű. Tésztára vágysz? Imádod a rántotthúst, de túl macerás elkészíteni? Ínyenc vagy?
  Nálunk minden főbb ételtípus képviselteti magát.
 • Étlapunkon olyan, az egészségtudatos táplálkozásba is könnyen beilleszthető ételek is helyet kapnak, mint főzelékek, saláták, halételek és vegetáriánus finomságok.

Egyhangúság? Kizárt!

Ha szeretnél ügyelni a kalóriabevitelre, de semmiképp sem akarsz lemondani a hagyományos ízekről, segítünk, hogy tudj tájékozódni:

Ételeink neve alatt megtalálhatod a kalóriaértékeket, az infó gomb mögött pedig részletesen feltüntettük a különböző tápanyagtartalmakat.

Gondoltad volna például, hogy egy adag, ízig- vérig magyaros, hagyományos fehérboros borjúpörkölt galuskával csak 507,9 kalóriát és 38,9 gramm szénhidrátot tartalmaz?

Kiknek ajánljuk?

 • Akik a hagyományos alapanyagokból készített, magyar és nemzetközi ízvilágú ételeket kedvelik.
 • Akik igazán bőséges és sokrétű ala carte kínálatból szeretik összeválogatni kedvenc ételeiket.
 • Akik egyhangúnak találják a munkahelyi, iskolai menzák vagy a gyakran egészségtelen ételektől roskadozó büfék kínálatát és változatos, finom, friss alapanyagokból készített meleg ételre vágynak az otthontól távol is.
 • Akiknek nincs ideje főzni és kényelmes, megbízható megoldást keresnek, mellyel még a pénztárcájukban is több marad.
 • Akik a tradicionális ízvilágú ételek mellett is törekednek az alacsonyabb kalóriabevitelre.