zsírégető magazin

Megújultunk a Táplálkozás Szakértője jegyében!

Nem hagyunk magadra a választásban!

Elhatároztuk, hogy vásárlóink segítségére sietünk és a Táplálkozás Szakértőjeként utat mutatunk a helyes táplálkozásban.

Hiszen egyre nagyobb a zűrzavar a táplálkozáshoz kapcsolódó információk háza táján.
Ember legyen a talpán, akik előképzettség nélkül igazságot tud tenni a gyakran egymásnak ellentmondó, nemritkán áltudományos köntösbe bújt hírek között. A vásárlói döntéseket így sok esetben nem szakmai megfontolások, hanem az épp divatos, felkapott irányzatok befolyásolják. Ez pedig gyakran vezet rossz, az egyéni szükségleteket figyelmen kívül hagyó megoldáshoz.

Ennek szellemében új, információdús oldalakat hívtunk életre, még több döntést segítő szakmai tudnivalót és videóanyagok helyeztünk el, és vásárlóink választását új interaktív keresőkkel könnyítettük meg.

táplálkozás
Gastroyal: a táplálkozás szakértője

Miért is a Gastroyal a Táplálkozás Szakértője?

3 évtized munkáját, összetett szakmai hitvallásunkat tükrözi a név.

Sikerünk titka, hogy már az út kezdetén felismertük az egészséges táplálkozás fontosságát az elhízás elleni küzdelemben és a túlsúly következményeként kialakuló betegségek megelőzésében.

Itt azonban nem álltunk meg. Szakmai elhívatottságunk arra sarkalt minket, hogy kiszélesítsük egészségmegőrző kínálatunkat és a legújabb tudományos eredményeket felhasználva részt vállaljunk az egészségtudatos táplálkozás népszerűsítésében is...
további sok-sok információ itt.

Tartalomhoz a forma

Bővebb tartalom, megújult struktúra és navigáció.

Weboldalunkat a könnyebb tájékozódás érdekében átstrukturáltuk, új választást segítő funkciókat építettük be, és kibővítettük a szakmai és gyakorlati tudnivalók tárházát.
Tettük mindezt azért, hogy a szakérői szerepet felvállalva utat mutassunk a táplálkozás formák és a hozzájuk kapcsolódó ismeretek dzsungelében.

Ezek az új oldalak téged is biztos érdekelni fognak. Válasz egyet:

Gastroyal a filmvásznon

Ismeretterjesztő videóink első fecskéiként kérünk, fogadd szeretettel rajzos animációinkat, melyekben könnyed hangvétellel igyekszünk komoly témákban felvázolni szakmai álláspontunkat.

Még több segítség a választásban!

A vásárlóink között nagy siker a fogyókúrás étrend választó. Ezen felbátorodva létrehoztunk még két új interaktív választót:

Étlaptípus-választó

Nem csak egész napos étrendben gondolkodsz?
Hosszú távon fenntartható, egészségmegőrző táplálkozási formát keresel?
Az sem árt, ha közben a testsúlyod is optimalizálódik?
Még keresed a saját utadat?

Hívd segítségül ételtípus-választónkat, ahol egy tucat tulajdonság-címke segítségével kereshetsz a'la carte kínálatunkban.

Még több segítség a választásban!
Interakív étrend/étel választók

Étrend utáni ajánló

Végére értél valamelyik egész napos fogyókúránknak és folytatni szeretnéd a megkezdett utat, de nem tudod, hogyan tovább?
Kíváncsi vagy arra, hogy táplálkozástudományi szempontból dietetikus szakértőnk mit tart a legjobb választásnak?

Próbáld ki étrend utáni ajánlónkat! Megmutatjuk, milyen étrendet és ételsorokat javaslunk az adott fogyókúrás étrend folytatásaként.