zsírégető magazin
Megosztás:
Legfrissebb

Harcolj egészséges testsúllyal a vírusok ellen!

A járványügyi korlátozások sokadik hosszú hónapjában járunk, sorra látnak napvilágot a vírus természetét és hatásait vizsgáló tanulmányok. Ugyan mi újat mondhatnak még? Már eleget halottam, a vízcsapból is ez folyik - gondolhatod. És egyébként is, hogy kerül a csizma az asztalra?, miért foglalkozik a Gastroyal, a táplálkozás szakértője a témával?

Az elhízás elleni küzdelem szívügyünk
Tovább olvasom

Házhoz szállítjuk a biztonságot

Aggódva figyeljük a híreket: percről-percre változik az egészségügyi helyzet, nem tudjuk, hogy biztonságunk érdekében milyen korlátozásokra kell még felkészülnünk. Egy biztos: mi most is itt vagyunk neked és nem kell aggódnod azért, hogy hogyan oldd meg saját és családod színvonalas mindennapi étkezését. Most is, folyamatosan szállítjuk neked ételeinket, amelyeket a lehető legnagyobb körültekintéssel és ellenőrzött körülmények között készítünk.

Házhoz szállítjuk a biztonságot
Házhoz szállítjuk a biztonságot
Tovább olvasom

Ez a diéta nagyon zsír! - A keto étkezes alapjai

A Gastroyal Keto Diéta röviden szólva egy nagyon alacsony szénhidrát (ultra low-carb) és közepes fehérje bevitelen alapuló étrend, ahol a jó zsírok fogyasztása nagyobb mennyiségben engedélyezett.

Tovább olvasom

Diéta mustra - avagy fog(y)junk bele okosan

Manapság már ritkán telik el nap anélkül, hogy a magazinok hasábjairól vagy az online felületekről ne kacsintson ránk egy "legújabb", "forradalmi" és "extra trendi" diétás módszer. Elborítanak bennünket a különböző fogyókúrás módszerek, milliónyi megoldást kínálnak arra, hogyan fogyjunk hatékonyan, hogyan éljünk egészségesebben vagy előzzük meg az étkezéssel összefüggő betegségek kialakulását.

diéta
fogyókúra
Tovább olvasom

Hús nélkül egészségesebb?

A "vegetáriánus" egy ősi indián szó.
Jelentése: "rossz vadász".

Ki ne hallotta volna már a húst nélkülöző embertársaink táplálkozásán élcelődő viccet? De régen tényleg csak a szerencsén múlt, hogy az emberek mikor jutottak állati eredetű táplálékhoz? Ezen kívül nemcsak azt a kérdést járjuk körbe, hogy milyen élettani hatásokkal járhat a nagy részben növényi alapanyagokon nyugvó étrend, hanem ennek különböző válfajait is górcső alá vesszük.

india
Világszinten Indiában a legelterjedtebb a vegetarianizmus. A lakosság 20%-a nem fogyaszt húst. (1) (2)
egészség
Tovább olvasom