zsírégető magazin

Utolsó kilók, nyaralás előtti fogyás

Nincs olyan ember, főleg ha nő, aki nyaralás előtt ne szeretne még minimum 2-3 kilótól gyorsan megszabadulni, hogy még szebb, vonzóbb legyen fürdőruhában a strandon.

Gyorsan fogyni, pár kilótól megszabadulni nem lehetetlen, de ne bízzunk a csodákban, hogy 1 hét alatt le tudjuk dobni a több hónap vagy év alatt felszedett plusz kilókat. A tartós fogyás minden esetben életmódváltással jár együtt, ettől lesz tartós.

Már csak pár hét és nyaralunk! Gyorsan fogyni csak tudatos és rendszeres étkezéssel lehet. Semmiképpen nem a napi étkezések számát kell csökkenteni, hanem az adagok mennyiségét és legfőképpen emelni a minőségét!

Utolsó kilók, nyaralás előtt
Már csak pár hét és nyaralunk! Gyorsan fogyni csak tudatos és rendszeres étkezéssel lehet.

1. Rettentően fontos a folyadékpótlás

Nem csak azért, mert nyáron a melegben több vizet veszítünk az izzadással, ami teltségérzetet is kelt, így csökkenti az evési kényszert, és megfelelő hátteret ad a kitűnő anyagcseréhez, ami a gyors fogyás elengedhetetlen feltétele. Mikor már szorít az idő, be kell vetni minden fegyvert, hogy gyorsan fogyjunk még néhány kilót. A folyadékokra visszatérve, érdemes zsírégetést elősegítő hatóanyagokkal dúsított folyadékot fogyasztani, hogy két legyet üssünk egy csapásra. A Gastroyal Súlycsökkentő teája és Extra Zsírégető Italmixe kitűnő választás.

2. Fontos a napi megfelelő mennyiségű zöldségfogyasztás

Részesítsük előnyben pl.: a nagyszerű káposztát, amely tisztítja a beleket, helyreállítja a vastagbélflórát és méregtelenít is, de csökkenti a koleszterinszintet, szabályozza a vércukorszintet. Vagy Gastroyal Turbó egésznapos étrendjének házhoz rendelésével nem kell gondolkozni melyik zöldség is a megfelelő.

3. Ötszöri kis mennyiségű étkezés kötelező

Mert így tudjuk alapanyagcserénket maximális sebességre állítani.

4. Szükség van a rendszeres evésen kívül táplálék-kiegészítőkre

Mint az L-karnitin, zsigeri zsírcsökkentő, a glabridin és segítségül hívhatjuk a citrusfélék zsírbontó erejét is.

5. Még egy utolsó csapás a zsírsejtekre a mozgásintenzitás növelése

Fussunk egy picit többet a megszokottnál! Súlyzós edzésnél növeljük az ismétlésszámokat! Iktassunk be a megszokott, heti aerobik órarendünkbe egy plusz órát, vagy 40 perc kocogást aerobik után!

Azok, akik az utolsó pillanatban fordulnak a sport jótékony zsírégető hatásához, azoknak csak 30-40 perces gyenge vagy közepes intenzitású kardioedzés ajánlott. A megfelelő, hosszútávon kedvező egészségügyi hatásokkal járó mozgásforma kiválasztása maradjon a nyaralás utánra, de ne halogasd tovább a döntést. A rendszeres sport része kell, hogy legyen az életünknek, hogy egészségesebbek, strapabíróbbak legyünk.

Pici változtatások a nyaralás előtt csodákra képesek, érdemes mindent bevetni az egészséges élet határain belül és jól érezni magunkat a bőrünkben!